…
18 Haziran 2023, Pazar Diyarbakır

İl Müdürümüz Sayın Muzaffer AKÇAM’ın Babalar Günü Mesajı


   Dünyanın en zor ve yüce görevlerinden birini üstlenmiş, yüreklerindeki sevgiyi ve şefkati karşılıksız olarak çocuklarına sunan, ailesinin mutluluğu ve evlatlarının en iyi şekilde hayata hazırlanmasında hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan babalarımızın “Babalar Günü” kutlu olsun.
 
   Peygamber Efendimiz (S.A.V) bir hadis-i şerifinde, “Babanın çocuğuna duası, Peygamber’in ümmetine olan duası gibidir.” buyurarak, ailelerinin mutluluğunu kendileri için en büyük mutluluk olarak gören babalarımızın duasının ne kadar önemli olduğunu belirtmiştir. Bizler de bu hadis-i şerifin şuurunda evlatlar olarak babalarımıza ömürleri boyunca gereken sevgi ve saygıyı göstermeli, sağlıklarında hayır dualarını almak için gayret göstermeliyiz.

 
   Hiç kimse unutmasın ki; babalarımız çocuklarımızın en büyük kahramanı, çocuklarımız da babaların en yüce gururudur. Vatanımız için çocuklarını şehit veren babalarımız bilmeli ki, ülkemizin bütün vatansever evlatları sizlere birer evlat olarak sarılmaya hazırdır. Evlatlarımızın hepsi, ülkemizin güvenliği için hayatlarını feda eden Aziz Şehitlerimize ve onların kıymetli ailelerine ömür boyu minnet duyacaktır.

 
   Bu düşüncelerle; başta büyük bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını vatanımız için feda eden aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere, yaşamımızın her anında varlıklarıyla bizlere güç veren tüm babaların Babalar Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.

 

                              Muzaffer AKÇAM

                Diyarbakır Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü