…
14 Haziran 2023, Çarşamba Diyarbakır

İl Müdürümüz Sn. Muzaffer AKÇAM'ın Jardarma Teşkilatının 184. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı


     Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanmasında büyük bir özveri ile görev yapan, birliğimizi, istikrarımızı ve güvenliğimizi hedef alan her türlü saldırıya karşı üstün bir çaba ortaya koyan Jandarma Teşkilatımızın 184. kuruluş yıl dönümünü içtenlikle kutluyoruz.
     

     Kurulduğu günden bu yana, Türk Milletinin huzuru, asayişin temini ve devletimizin güvenliği için hiç bir fedakârlıktan kaçınmayarak canla-başla hizmet veren Jandarma Teşkilatı mensuplarımızın, bu özverili çalışmaları sayesinde toplum olarak huzur ve güven içindeyiz.


     Bu güzide teşkilatımız, bu güne kadar olduğu gibi gelecekte de, vatandaşlarımızın anayasa ve yasalarla güvence altına alınan temel hak ve özgürlüklerini, korku ve endişeden uzak, güven içerisinde yaşaması için, kahramanca ve fedakârca hareket eden personelinin sarsılmaz disiplini, üstün vazife bilinci ve hizmet anlayışı ile bugün ulaşmış olduğu başarı çizgisini daha da üst seviyelere yükseltecek ve kendisine tevdi edilecek her türlü görevi başarı ile yerine getirecektir.


     Bu duygu ve düşüncelerle, Jandarma Teşkilatımızın 184. kuruluş yıldönümünü kutluyor, görevini ifa ederken şehadet şerbetini içen tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Halen görevde bulunan teşkilat mensuplarına da sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

 

                                                                                    Muzaffer AKÇAM

                                                     Diyarbakır Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü