…
20 Ağustos 2017, Pazar

Müsteşarımız ve Genel Müdürümüz Çocuk Evleri’ni Ziyaret Etti


Bakanlığımız Müsteşarı Aysel Kandemir ve Genel Müdürümüz Dr. Selahattin Güven Ankara'daki Çocuk Destek Merkezi'ni ziyaret etti. 
 "İhtiyaçların Giderilmesinde Ziyaretler Önemli "
Bakanlık Müsteşarı Aysel Kandemir Genel Müdürümüzle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, kuruluşlarda kalan çocuklarla sohbet ederek günlük yaşamları hakkında bilgi aldı.
 
Kandemir, yapılan ziyaretlerin ihtiyaçların belirlenmesi ve eksiklerin giderilmesinde faydalı olduğuna dikkat çekerek, kuruluşlara yapılan inceleme  ziyaretlerinin  ihtiyaçların daha sağlıklı olarak tespit edilmesine olanak sağladığını söyledi.
 
Genel Müdürümüz Dr. Selahattin Güven, Müsteşarımızla birlikte Ayaş Çocuk Destek Merkezi'ne yaptığı ziyaretin ardından,  genel müdür yardımcımız ve daire başkanlarımız ile Ankara'da bulunan dört çocuk evinde incelemelerde bulundu. 
 
Çocuk hizmetlerinin izlenmesi ve geliştirilmesi için incelemelerde bulunmak üzere kuruluşları ziyaret eden Genel Müdürümüz Güven, çocuklar ve görevli personelle sohbet ederek bilgi aldı.
 Çocuk Evleri de Ziyaret Edildi
Hafta sonu gerçekleştirilen kuruluş ziyaretlerine Genel Müdürümüze; Genel Müdür Yardımcısı İslam Emiroğlu, daire başkanları; Şule Ürker, Hatun Özkümüş ve Emin Eraslan eşlik etti.