…
13 Şubat 2015, Cuma

Malatya ASP Gençlik ve Spor Kulübünden hentbolda il birinciliği


Malatya Kulüpler Arası Küçükler Hentbol İl Şampiyonası’ sona erdi. Şampiyonada kızlarda birinciliği Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü, erkeklerde ise Malatya Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü elde etti.
Battalgazi Spor Salonu'ndaki Kulüpler Arası Küçükler Hentbol İl Birinciliğinde erkeklerde 8, kızlarda ise 4 takım mücadele etti. Erkek Yetiştirme Yurdu Sevgi Evleri’nde kalan 2000-2002 doğumlu çocuklar, yapılan müsabakalar sonucunda 7 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak Malatya Küçükler Hentbol Ligi Şampiyonu oldular. Sporcular Beden eğitimi ve Spor öğretmeni Halit Taş ile  haftada 2 gün Yeşiltepe Spor Kompleksi Spor Salonunda antrenman yaparak müsabakalara hazırlandılar. Malatya ASP Gençlik ve Spor Kulübü, Küçükler Hentbol Ligi Türkiye Şampiyonası Bölge Elemeleri’nde Malatya’yı temsil edecek.
Hentbol Federasyonu 2014-2015 faaliyet programında yer alan, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Hentbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen şampiyonada dereceler şöyle oluştu:Kızlar:
1.Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü
2.Badminton Spor Kulübü
3.Sancaktar Spor KulübüErkekler:
1.Malatya Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü
2.Türkiyem Spor Kulübü
3.Gençlik Hizmetleri Spor KulübüHentbol birincileri birlikte kahvaltı yaptı
Hentbol lig müsabakalarında  şampiyon olan sporculara Malatya YADER Yönetimi ve Aile ve Sosyal politikalar Gençlik Spor Kulübü tarafından öğretmenevinde kahvaltı verildi. Kahvaltıya İl Müdürü Oktay Taş, Kuruluş Müdürleri, Malatya YADER yönetimi ve sporcular katıldı.