…
23 Şubat 2017, Perşembe

Gururlandıran Üçüncülük


Korunma ve bakımımız altında bulunan genç sporcumuz Emine Kabakçıoğlu, Türkiye Boks Şampiyonası’nda Türkiye 3’üncüsü oldu.

 

Türkiye Boks Federasyonu’nun 2017 yılı faaliyet takviminde yer alan Yıldız, Genç ve Büyük Kadınlar kategorilerinde düzenlenen Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda  final müsabakaların ardından kadınlarda şampiyonlar belli oldu.

 

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 13-19 Şubat tarihleri arasında yapılan organizasyona 42 ilden 521 sporcu katıldı.

 

Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünde kalan çocuğumuz Emine Kabakçıoğlu, Türkiye Boks Şampiyonası’nda Yıldızlar Türkiye 3’üncüsü oldu.

 

Daha önce farklı dallarda spor geçmişi bulunan Emine Kabakçıoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Boks Antrenörü Özcan Mayoğlu ile 4 ay gibi kısa sürede yoğun bir programla hazırlandığı yarışmada Türkiye derecesi elde etti. Halen Sinop’ta  lise öğrenimine devam  eden sporcumuz, eğitimini üniversitede de spor alanında sürdürerek  beden eğitimi öğretmeni olmak istiyor. En büyük hayali uluslararası müsabakalarda ülkemize madalyalar kazandırmak olan çocuğumuza  başarılar diliyoruz.