…
07 Mart 2016, Pazartesi

Genel Müdürümüz Alman Heyetini Kabul Etti


Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Ahmet Okur Almanya  Federal Aile, Yaşlılar, Kadınlar ve Gençlik Bakanlığı (BMFSFJ)  yetkililerini kabul etti.  Kabulde Bakanlığımız tarafından bakım ve korunma altındaki gençlerimize verilen  hizmetler hakkında  bilgi verildi. ASP Spor Kulübü tarafından  sürdürülen   sportif faaliyetlerin detaylı anlatıldığı görüşme Genel Müdürlük toplantı salonunda yapıldı. Genel Müdürümüz  Ahmet Okur, kabulde yaptığı konuşmada Spor Uzman Değişimi Programının iki ülke gençleri açısından yararını vurguladı. Okur, Genel Müdürlüğümüzün çocuk ve gençlere yönelik yürüttüğü   hizmetler hakkında bilgi verdi.
 
Kabule Gençlik ve Spor Bakanlığı temsilcileri, Alman Sporcu Gençlik Örgütü Temsilcileri, Alman Paralimpik Spor Konfederasyonu Temsilcisi, Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti Sporcu Gençlik Örgütü Temsilcisi ile Çocuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcıları İslam Emiroğlu, Ertuğrul Yıldırım, Eğitim ve Toplumsal Destek Hizmetleri Başkanı Semra Demirkan, Birim Sorumlusu Ergin Balcı, ASP Uzmanı Abdullah Özbay,  Birim Sorumlusu ve Türk-Alman Karma Uzmanlar Komisyonu Üyesi Kenan Topçu, ASP Spor Kulübü Genel Başkanı Gürdal Gümüş, Yönetim Kurulu Üyeleri Demet İmrenk ve Özcan Gül katıldı.
Türkiye ile Almanya arasında 1994 yılında imzalanan “Gençliğe Yönelik Politikalarda İşbirliği Hakkında Protokol” uyarınca hayata geçirilen uzman değişim programı dört  gün sürecek.Türk-Alman Karma Uzmanlar Komisyonu” toplantılarında alınan kararlar doğrultusunda gerçekleştirilen programlar her iki ülkenin ev sahipliğinde düzenli olarak yapılıyor.