…
10 Kasım 2015, Salı

Çocuklardan Genel Müdürlüğümüze Anlamlı Ziyaret


Bakanlığımıza bağlı olarak faaliyet gösteren Erzurum Çocuk Destek Merkezinde korunma ve bakım altında bulunan çocuklarımız Genel Müdürümüz Temindar Aytekin’i makamında ziyaret etti.
Çocuk Destek Merkezlerinde uygulamaya konulan “Anka Çocuk Destek Programı” kapsamında altın basamağa çıkma başarısı gösteren çocukların ödüllendirilmesi amacıyla gerçekleştirilen ziyarette çocuklara, kuruluş müdürü ve bir meslek elemanı eşlik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aytekin “Bakanlık olarak çocukların yanında olmayı, onları desteklemeyi önemsiyoruz. Çocuklarımızın eğitim, spor gibi alanlarda gösterdiği başarı  bizleri  çok mutlu ediyor” dedi.    
Karşılıklı hediyelerin verildiği ziyarette  çocuklar kendi el emekleriyle kuruluşta yaptıkları işlemeli dekoratif bir saati Genel Müdürümüz Temindar Aytekin’e taktim etti. Genel Müdürümüz de çocuklara günün anısına birer IPOD hediye etti.
Ankara ziyaretinde  çocuklar ilk olarak Anıtkabir’i ziyaret etti. Çeşitli müzeleri gezerek sürmesi planlanan program üç  gün sürecek.