…
08 Ekim 2017, Pazar

Çocuklar Tartışıyor Fikirler Yarışıyor


Bakanlığımızın sunmuş olduğu sosyal hizmet modellerinden faydalanan çocuklar için düzenlediğimiz Münazara Yarışması'na yönelik uzaktan eğitim yapıldı. Bakanlığımız Eğitim ve Konferans Salonu'nda düzenlenen eğitimin ilk aşaması Genel Müdürümüz Dr. Selahattin Güven ve Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem tarafından verildi. Uzaktan Eğitim Modülü (UZEM) üzerinden interaktif olarak gerçekleştirilen eğitime 81 ilden münazara sorumlusu 181 personel katıldı.
Genel Müdürlüğümüz tarafından ilki düzenlenen Münazara Yarışması'na, Bakanlığımızca sunulan sosyal hizmet modellerinden faydalanan, 9,10,11 ve 12. sınıflarda öğrenim gören lise öğrencisi çocuklar katılabilecek. 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde ödül töreni yapılacak Münazara Yarışması ile çocuklarda özgüven ve sorumluluk duygularının pekiştirilmesi ile empati kurma becerisinin geliştirilmesi hedefleniyor.
Uzaktan eğitime katılan münazara sorumluları 1521 kuruluşumuzdaki 14738 çocuğumuzu yarışmanın  kriterleri ve münazara tekniklerinin yanı sıra  sürece ilişkin bütün işlemler hakkında  bilgilendirecek.
Münazara Yarışması'na  ilişkin detaylı bilgi için linki tıklayarak bilgi alabilirsiniz.