…
23 Mart 2016, Çarşamba

Çocuk Alanındaki Eğitimler Yalova İle Devam Ediyor


Yalova ASP İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlarda  kalan 17 yaş grubu gençlerimiz ve çalışanlar çeşitli konularda düzenlenen eğitimlere katıldılar. İki gün süren eğitim programının açılışını Çocuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı İslam Emiroğlu yaptı.
Genel Müdürlüğümüz Eğitim ve Toplumsal Destek Hizmetleri Daire Başkanlığının koordinesinde gerçekleştirilen program kapsamında  Yalova’da çocuk alanında çalışan meslek elemanları,  grup sorumluları ve bakım elemanlarına çeşitli eğitimler verildi.
Meslek elemanları ve grup sorumluları  “2828 sayılı Kanunda Yapılan Değişiklikler ve Kamuda İşe Yerleştirmelerin Nasıl Yapılacağı Konusundaki İşlemler” ve “Toplum İçinde İzleme ve Rehberlik Çalışmaları” konularında eğitim alırken; bakım elemanları “Bakım Elemanlarının Çocukların Hayata Hazırlanmasındaki Rolü ve Çocukla İletişim” konularında eğitimler aldı. Kurum bakımındaki 17 yaş grubu gençlerimiz “Hayata Hazırlanma ve Rehberlik” başlığı altında eğitim aldı. Eğitimler Genel Müdürlüğümüz  Eğitim ve Toplumsal Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’nda görevli Birim Yöneticileri Kenan Topçu, Gürkan Özkan ve ASP Uzmanı Abdullah Özbay tarafından tarafından  verildi.