…
13 Ekim 2016, Perşembe

ÇHGM Türkiye 8. Masa Tenisi Şampiyonası Sona Erdi


Genel Müdürlüğümüz ve Masa Tenisi Federasyonunun işbirliği ile bu yıl 8.'si düzenlenen ÇHGM Türkiye Masa Tenisi Şampiyonasının finalleri Kayseri’de yapıldı.
Takımlar şampiyona  öncesinde yedi bölgede eş zamanlı olarak yapılan  grup seçmelerinde belirlendi.Dereceye giren 16 kız ve 16 erkek takım 10-13 Ekim tarihleri arasında Kayseri’de yapılan şampiyonada karşı karşıya geldi.
Müsabakalar sonucunda kızlarda Mersin birinci, Konya ikinci, Tokat üçüncü, Çorum dördüncü olurken; erkeklerde Ordu birinci, Hatay ikinci, Amasya üçüncü, İstanbul ise dördüncü  oldu.
Turnuvaya  Vali Süleyman Kamçı, Vali Yardımcısı Vekili Zekeriya Güney, Genel Müdür Yardımcımız İslam Emiroğlu, Eğitim ve Toplumsal Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Birim Sorumlusu Ergin Balcı, Talas Belediye Başkanı  Mustafa Palancıoğlu, Kayseri ASP İl Müdürü Serdal Çelik ve İl Müdür Yardımcıları katıldı. Dereceye giren sporculara ödülleri  törenle verildi.
Sporcular müsabakalarının yanı sıra Kayseri’nin tarihi, turistik ve kültürel değerleri ile tanışma fırsatı buldu.Şampiyona sonuçları için tıklayınız......