…
12 Ekim 2015, Pazartesi

ÇHGM 7. Masa Tenisi Şampiyonası


Genel Müdürlüğümüz ve Masa Tenisi Federasyonu işbirliğinde düzenlenen 7. ÇHGM Masa Tenisi Şampiyonası Trabzon’da yapıldı.
Şampiyonanın bölge seçmeleri Çanakkale, Antalya, Bursa, Eskişehir, Samsun, Adıyaman, Kayseri ve Mersin’de 69 takımdan 276 sporcunun katılımıyla yapılmıştı. Grup seçmelerinden kız ve erkek kategorilerinde çıkan 16 takım Trabzon’da yapılan final müsabakalarında karşılaştı.
Yomra Jimnastik Salonunda yapılan final müsabakalarına Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Genel Müdürümüz Temindar Aytekin, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı ve il protokolü katıldı.
Şampiyona sonunda erkek takımlarında: Amasya birinci, İstanbul ikinci, Ordu üçüncü, Konya dördüncü olurken kız takımlarında Hatay birinci, Tokat ikinci, Konya üçüncü, Ordu ise dördüncü oldu.
Final maçlarının ardından derece alan takımlar kupa ve madalyalarını alırken tüm katılımcılara katılım belgesi ve Trabzon’a özgü çeşitli hediyeler verildi. Sporcular ayrıca Atatürk Evi, Ayasofya Müzesi ve Uzungöl’ü kapsayan şehir turu yaptı.