…
26 Mayıs 2016, Perşembe

ÇHGM 5. Türkiye Badminton Şampiyonası yapıldı


Genel Müdürlüğümüz ile Badminton Federasyonu işbirliği ile yapılan ÇHGM 5. Türkiye Badminton Şampiyonası Konya İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
3 gün süren müsabakalara 53 ilden korunma ve bakım altında olan 230'u erkek 209'u kız sporcu olmak üzere 439 sporcu katıldı.
Zorlu mücadelelere sahne olan şampiyona sonunda düzenlenen ödül töreninde; bütün katılımcılara Bakanlığımızca çeşitli hediyeler verilirken Badminton Federasyonu tarafından dereceye giren 45 çocuk ve takıma madalya, kupa, katılım ve başarı belgelerinin yanında Milli Takım eşofmanı ve badminton seti hediye edildi.
Madalya, kupa ve ödül törenine Konya Vali Yardımcısı Ejder Sarıçiçek, Genel Müdürlüğümüz Eğitim ve Toplumsal Destek Hizmetleri Daire Başkanı Semra Demirkan, Birim Sorumlusu Ergin Balcı, Konya ASP İl Müdürü İzzet Güneş ve protokol üyeleri katıldı.
Badminton Federasyonunca şampiyonada dereceye giren 2 sporcu Milli Takım kampına alınacak ve uluslararası bir organizasyona katılmaları sağlanacak.
Çocuklarımız turnuva sonrasında düzenlenen eğlence programının ardından Mevlana Türbesini de içeren Konya Kültür gezisine katıldılar.Sonuçlar için tıklayınız...