…
31 Mart 2015, Salı

BEN² (Ben Kare ) Projesi Başlıyor


Genel Müdürlüğümüz ve Hayat Sende Gençlik Akademisi işbirliğinde Sosyal Hizmet Meslekte Birlik Derneği tarafından düzenlenen BEN² (Ben Kare ) projesi açılış toplantısı 02 Nisan Perşembe günü Ankara’da yapılacak.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında desteklenen BEN² (BEN KARE) Projesi; Sosyal Hizmet Meslekte Birlik Derneği (SHMBİRDER) koordinasyonunda, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Hayat Sende Gençlik Akademisi işbirliğinde yürütülüyor.

 

Koruma ve bakım altında bulunan gençlerimizin fotoğrafla tanıştırılması amacıyla hazırlanan proje; 7 bölgeyi temsilen, Isparta, Malatya, Ankara, İstanbul, Manisa, Diyarbakır, Giresun ve Kastamonu olmak üzere 7 ilden 70 amatör fotoğrafçıyı bir araya getirecek.

 

Gençler; Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu gönüllü eğitmenleri tarafından verilecek temel fotoğrafçılık eğitimlerinin ardından, kendi illerinin yanı sıra 2 ayrı ilde düzenlenecek gezilerle doğayı fotoğraflayacaklar.

 

Proje süresince gençler tarafından çekilen fotoğraflar, Valilikler bünyesinde açılacak sergiler ve kataloglarla sanatseverlerin beğenisine sunulacak.