…
04 Eylül 2017, Pazartesi

Bayramı Kuruluşlarımızda Kutladık


Kurban Bayramında Bakanımız Fatma Betül Sayan Kaya kuruluşlarımıza çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.
Bakanımız, Kurban Bayramının ilk gününde Kasımpaşa Çocuk Evleri Sitesi, Edirnekapı Şehitliği ve Darülaceze’yi ziyaret etti.
 Çocuklarla Birlikte Büyüklere Ziyaret
Kurban Bayramının ikinci gününde Maltepe Çocuk Evleri ile Maltepe Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Bakanımız, ardından Şehit yakınları ve Gazileri ziyaret ederek bayramlaştı.
Bakanımız, eve girişi sırasında büyük ilgi ve sevgisiyle karşılaştığı çocuklarla daha sonra bir süre sohbet etti. Çocuklarla tek tek tanışan ve ileride hangi mesleğe sahip olmak istediklerini soran Bakanımız, ardından çocuklarla yemek yedi, onlara bayram harçlığı vererek, oyuncak hediye etti. Hediyeleri paketlerinden çıkaran çocuklarla birlikte oyun oynadı.
Bakanımız, Maltepe Çocuk Evleri'nde kalan çocukları ziyaretinin ardından, buradaki çocukları da yanına alarak Maltepe Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaşlıları ziyaret etti.
 Kuruluşlarda Bayramlaşma
Bayram boyunca;  Bakan Yardımcısı Mehmet Karabay, Müsteşar Aysel Kandemir, Müsteşar Yardımcıları Ayşe Kardaş, Hakkı Öztürk ve Mustafa Karaman, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Selahattin Güven,  Aile Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Muhammet Örnek, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü İshak Çiftçi, Kadının Statüsü Genel Müdürü Gülser Ustaoğlu ve Bakanlığımızda çeşitli birimlerde görev yapan idareciler kuruluşlarımızı ziyaret ederek çocuk ve yaşlılarımızla bayramlaştı.
 Genel Müdürümüz Çocuk ve Yaşlılarla Bayramlaştı
Genel Müdürümüz Dr. Selahattin Güven de Kurban Bayramı dolayısıyla çeşitli illerde bulunan kuruluşları ziyaret ederek, burada bulunan çocuk ve yaşlılarımızla bayramlaştı.
Genel Müdürümüz Güven, bayram öncesinde Bingöl'deki Çocuk kuruluşlarını ziyaret etti. Kurban Bayramının ilk gününde Bakanımıza eşlik ederek Kasımpaşa Çocuk Evleri Sitesinde kalan çocuklarımızla kahvaltı yaptı. Ardından çocuklarla birlikte Darülaceze'deki büyüklerimiz ile bayramlaştı.  Genel Müdürümüz Edirnekapı  Şehitliğindeki  şehitlerimizin kabir ziyaretinin ardından, Borsa İstanbul önünde şehit düşen Fatih Satır'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Genel Müdürümüz bayramın ikinci gününde Gölbaşı'ndaki çocuk evlerini ziyaret ederek çocuklarla vakit geçirdi.
Kuruluşlarda kalan yaşlılarımız da ziyaret eden Genel Müdürümüz 75.Yıl Huzurevi sakinleriyle bayramlaştı.
Genel Müdürlüğümüz Daire Başkanları da bayramda çeşitli illerde bulunan kuruluşları ziyaret ederek çocuk ve yaşlılarımızla bayramlaştı.