…
24 Haziran 2017, Cumartesi

Bayramı Çocuk ve Yaşlılarımızla Birlikte Geçirdik


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ve Bakanlığımızda görev yapan idareciler bayramda kuruluşlarımızda kalan çocuk ve yaşlıları ziyaret ederek bayramlaştı.
 
Bakan Kaya, Bahçelievler Şeyh Zayed Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan yaşlılar ve çocuklara bayram ziyaretinde bulunarak, burada kalanlarla sohbet etti, hediyeler dağıttı.
 
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bürokratları, bayram sebebiyle çeşitli illere çalışma ziyareti düzenleyerek Çocuk Evleri Sitesi’nde korunma ve bakım altında bulunan çocuklarımızla buluştu.
 
Bayram boyunca Müsteşar Ebubekir Şahin, Müsteşar Yardımcıları Ayşe Kardaş, Mehmet Karabay, Hakkı Öztürk ve Mustafa Karaman, Aile Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Muhammet Örnek, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü İshak Çiftçi ve Genel Müdür Yardımcıları, Kadının Statüsü Genel Müdürü Gülser Ustaoğlu ve Bakanlığımızda çeşitli birimlerde görev yapan idareciler kuruluşlarımızı ziyaret ederek çocuk ve yaşlılarla bayramlaştı.
 
Genel Müdürümüz Selahattin Güven Ramazan Bayramı dolayısıyla Ankara Çocuk Evleri Sitesi'ni ziyaret ederek, burada kalan çocuklarla bayramlaştı.