…
17 Şubat 2016, Çarşamba

ANKA Metodoloji Geliştirme Çalıştayı Yapıldı


Sosyal içerme politikaları alanında kurumsal kapasitenin geliştirilmesinin ilk startı "Anka Metodoloji Geliştirme Çalıştayı" ile verildi.
Anka Çocuk Destek Programı etki analizi ve programa ilişkin izleme-değerlendirme sisteminin geliştirilmesine yönelik   ilk çalıştay  Ankara'da yapıldı. Çocuk  Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Destek Merkezlerinde uygulanmakta olan Anka Çocuk Destek Programı'nın izleme ve geliştirme bağlamında ele alındığı çalıştay, Avrupa Birliği Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı koordinasyonu ve Avrupa Birliği finansmanında gerçekleştirildi.
Toplantıya Çocuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı İslam Emiroğlu, AB Dış İlişkiler Daire Başkanı Ercüment Işık, Sosyal Rehabilitasyon Hizmetleri Daire Başkanı Emin Eraslan ile Merkez ve Taşra teşkilatından uzmanlar katıldı. Prof. Dr. Kültegin Ögel koordinesinde gerçekleştirilen program kapsamında; Anka Çocuk Destek Programının etki analizi ile “Anka Temel Personel Eğitimi”nin yaygınlaştırılmasında kullanılacak metodolojinin geliştirilmesi amaçlanıyor.