…
01 Ekim 2019, Salı Bolu, Türkiye

İl Müdürümüz Sayın Bekir KOÇYİĞİT'in 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Mesajı


       Bizleri bu günlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak, onlara gereken saygıyı ve ihtimamı göstermek, toplum olarak hepimizin görevidir.
         Yaşlılarımızın toplumsal yaşama aktif olarak katılmalarını, sosyal, kültürel ve ekonomik haklara sahip ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak, kişi, kurum ve devlet olarak öncelikli görevimizdir.
        Bu manada yaşlılarımıza hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek, onların sıkıntılarına ortak olup, çözüm yolları aramak ve hayatlarını kolaylaştırıcı çalışmalar yapmak bizlere düşen en önemli görev olarak kabul edilmelidir.     
         Her insan için değişik anlam ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır.yaşlılarımıza “yarın” kaygısı gütmeden yaşayabilecekleri bir hayat sunmak, en önemli görevimizdir. Bu duyguların öncülüğünde tüm büyüklerimizin “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü”nü kutlar; hayata neşeyle baktıkları, sağlıklı ve huzurlu günler geçirmelerini diler, sevgi ve saygıyla ellerinden öperim.

 


Bekir KOÇYİĞİT
İl Müdürü