…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
28 Mayıs 2020, Perşembe Bolu - Türkiye

Vefa Sosyal Destek Grubu Bayramda Vatandaşlarımız İçin Çalıştı.


Valimiz Ahmet ÜMİT başkanlığında;  Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinasyonunda kamu kurum personellerinin katılımıyla oluşturulan Vefa Sosyal Destek ekipleri Koronavirüs (Covid-19) pandemisi nedeniyle alınan tedbirler kapsamında  Ramazan Bayramı boyunca 81 İlde uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sokağa çıkamayan vatandaşlarımız ihtiyaçları Karşıladı.

Vefa Sosyal Destek grubunda yer alan Sosyal Hizmet çalışanları,Öğretmenlerimiz, İl Emniyet Müdürlüğü personeli  bekçilerimiz ve İl Müftülüğü İmam-Hatip’lerimiz tarafından Ramazan Bayramı boyunca vatandaşlardan gelen talepleri  karşılandı. Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından vatandaşlarımızın ilaç, su, tüp, ekmek, çocuk bezi ve benzeri temel ihtiyaçları tedarik edilmesi konusunda özverili çalışmalarda bulundular.

Can dostlarımız  sokak hayvanlarıda unutulmadı. Sokağa çıkma kısıtlamasında sokak hayvanlarımız için  Sosyal Vefa Destek Grubu tarafından şehrin belli bölgelerine mama,  yem ve su bırakarak beslenmelerini sağladılar.

Bolu Valiliği Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler personelleri  tarafından İlimizde ikamet eden Şehit aileleri ve Gazilerimiz ziyaret edilerek Ramazan  Bayramları kutlandı.