…
28 Ekim 2019, Pazartesi Bolu - Türkiye

İl Müdürümüz Sayın Bekir KOÇYİĞİT'in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı


        Milletimiz; istiklalini, istikbalini, milli ve manevi değerlerini hedef alan saldırılarla kendisine esaret zinciri vurulmasına asla rıza göstermeyeceğini nice kahramanlıklar ve türlü fedakârlıklar sonucu
kazandığı İstiklal Savaşı ile yeniden doğuşunun, yeniden şahlanışının miladı olan bu büyük zaferi; Cumhuriyetin ilanı ile taçlandırmıştır. Binlerce yıllık güçlü ve dirayetli devlet tecrübesi üzerine inşa edilen ve bugün 96. Kuruluş yıl dönümünü kutladığımız Cumhuriyetimizi; millet olarak daima daha ileri noktalara taşıma, muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarma azim ve kararlılığını sürdürmekteyiz. Aziz milletimiz, Anadolu coğrafyasında nice zaferler kazanmış, olmazsa olmazımız olan bağımsızlığımıza sahip çıkmıştır. Çanakkale ruhu ile hala aynı azim ve kararlılığımız ile mücadelemiz devam etmektedir.

       Bu duygu ve düşüncelerle bizlere Cumhuriyeti armağan eden , Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını kanlarıyla canlarıyla bu toprakları bize vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

 

Bekir KOÇYİĞİT

İl Müdürü