…
22 Nisan 2020, Çarşamba Bolu - Türkiye

İl Müdürümüz Sayın Bekir KOÇYİĞİT'in "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" Mesajı


23 Nisan 1920, tüm imkansızlıklar ve zorluklar içerisinde egemenliğin millet iradesine bırakıldığı, ezelden beri hür yaşayan Türk milletinin ebediyete kadar hür yaşayacağını tüm dünyaya haykırdığı gündür. 

23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması, Türk Milletinin kurtuluşuna zemin hazırlayan, halkın kendi egemenliğini eline aldığı ve ülkenin önüne yeni ufuklar açan bir dönüm noktasıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu anlamlı günü geleceğimizin teminatı olan çok sevdiği çocuklara bayram olarak hediye etmiştir"

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, coşkumuzu, sevincimizi dünya çocuklarıyla paylaştığımız; dostluk, kardeşlik ve barış mesajlarını çocuklar aracılığıyla bir kez daha yinelediğimiz özel bir bayramdır.

Sevgili çocuklar,  Kovid – 19 salgını nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl evlerimizde yaşayacağız. 23 Nisan’ın coşkusunu ve gururunu gelecek yıllarda yine meydanlarda, hep birlikte yaşamak için bu bayram evde kalmalıyız. 

Bu mutlu gün vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere hür irademizi ve bağımsızlığımızı borçlu bildiğimiz  aziz şehitlerimizi ve ahirete irtihal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, saygılar sunuyorum