…
06 Mayıs 2020, Çarşamba Bolu - Türkiye

İl Müdürümüz Bekir KOÇYİĞİT'in Aile Haftası Mesajı


“Medeniyetimizin kutsal bir değer olarak nitelendirdiği aile, aynı zamanda milli ve manevi değerlerimiz ile gelenek ve göreneklerimizi bize ilk öğreten, toplumumuzun temel yapı taşı konumunda bir kurumdur.

Unutmamalıyız ki; milletin temelini aile, ailenin temelini de sevgi, saygı, sabır ve sadakat oluşturur. Dolayısıyla, bu değerleri bünyesinde barındıran bir aile, vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştirerek, mutlu ve huzurlu bir toplumun inşa edilmesine katkı sağlayacaktır.

Çünkü ailenin huzur ve mutluluğu, toplumun huzur ve mutluluğu demektir. Aile yapısının sağlıklı bir şekilde devam etmesi için aile bireylerinin davranışları çok önemlidir. Öncelikle ailede huzur, mutluluk ve güven ortamının oluşması gerekir. Bu da ancak aile bireylerinin büyüklerine saygı, küçüklerine ise sevgiyle davrandıkları bir ortamda gerçekleşir

İçerisinde bulunduğumuz Aile Haftası vesilesiyle, Vatandaşlarımızın binlerce yıldır en önemli yapı taşlarından olan aile değerlerimizin güçlenerek devam etmesini diler. Aile Haftası’nı kutlarım.