…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
19 Eylül 2019, Perşembe

Gaziler Günü Etkinliklerimiz


      İlimizde 19 Eylül Gaziler Günü Anıtpark da düzenlenen kutlamayla başladı.


      Törene Valimiz Sayın Ahmet ÜMİT, Milletvekilimiz Sayın Arzu AYDIN, Garnizon ve Tugay Komutanı V. P. Albay Oğuz TOZAK, Belediye Başkan Yardımcısı İsa ÖZCAN, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb  Ömer ERSEVER, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan ERDOĞAN, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa ALİŞARLI, İl Müdürümüz Bekir KOÇYİĞİT, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bolu Şubesi üyeleri, Bolu Şehit Aileleri ve Gaziler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Üyeleri ve diğer Daire Müdürleri katıldı.
      Tören Bolu Valiliği, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bolu Şubesinin Atatürk Anıtına çelenklerini sunmasıyla başladı. Saygı Duruşu ve istiklal Marşı’nın okunmasının ardından Muharip Gaziler Derneği Bolu Şubesi Başkanı Sami YILDIZ günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştirdi.
      Anıtpark’ta yapılan anma törenin ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bolu Şubesi ile Bolu Şehit Aileleri ve Gaziler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Sayın Valimiz ve İl protokolü tarafından ziyaret edildi. Ziyaret sonrası Gaziler ve Şehit Yakınları onuruna Turizm ve Otelcilik Uygulama Okulu bahçesinde yemek düzenlendi. Sayın Valimiz yemek programında yaptığı konuşmada 19 Eylül gaziler gününün önemini belirterek ebediyete ihtikal eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla andıklarını hayatta olan gazilerimizi şükran ve saygıyla selamladıklarını belirtti.
     Yemek programının akabinde Sayın Valimiz ve eşleri yemeğe katılan Şehit yakınları ve Gazilerimizi uğurladı.