…
…
…
…
…
…
30 Temmuz 2020, Perşembe Bolu - Türkiye

Aziz Şehitlerimizin Aileleri ve Kahraman Gazilerimizle Bayramlaşıldı


Kurban Bayramı münasebetiyle  geleneklerimize uygun olarak arefe günü Şehitlik ziyareti edildi

Valimiz Sayın Ahmet Ümit’in Garnizon Şehitliği ziyaretine Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Yavuz Çankaya, Belediye Başkanı Tanju Özcan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ömer Ersever, İl Emniyet Müdür Vekili Uğur Aykut,  İl Müdürümüz Bekir Koçyiğit, İl Müftüsü Orhan Genç, daire müdürleri, şehitlerimizin yakınları, gazilerimiz ve vatandaşlarımız katıldı.

Şehitlik ziyaretinde ilk olarak İl Müftülüğü görevlileri tarafından Kuran-ı Kerim okundu. Okunan Kuran-ı Keriminin ardından İl Müftüsü Orhan Genç tarafından dua yapılarak şehitlerimizin şahs-ı manevilerine hediye edildi.

Âziz Şehitlerimizin yakınlarıyla özel olarak ilgilenen ve duygularını paylaşan Sayın Valimiz Ahmet Ümit, mezarlığa gelen diğer vatandaşlarla da sohbet edip, Kurban Bayramlarını kutladı.

Kurban Bayramı münasebetiyle Valimiz Sayın Ahmet Ümit ile eşi Şengül Ümit hanımefendi; İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ömer Ersever, İl Emniyet Müdür Vekili Uğur Aykut, İl Müftüsü Orhan Genç, İl Müdürümüz Bekir Koçyiğit ile eşi Züleyha Koçyiğit ile birlikte Aziz Şehitlerimizin kıymetli ailelerini ve Gazilerimizi ziyaret ettik.