…
19 Mayıs 2020, Salı Bartın, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut Şahin’in 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı


Sevgili Gençler;

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu büyük bayramı sizlere armağan ederek, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin, temel ilkelerinin ve Türk Milletini ayakta tutan tüm değerlerin korunması, kollanması ve savunulması görevini sizlere vermiştir.

Sizden önceki nesiller inançla çalışarak, sizlere büyük bir miras bırakmışlardır. Milletimizin umut kaynağı olan sizlerin de bunun anlam ve önemini idraki içinde olduğunuzdan şüphe duymuyorum. Geleceğin devlet yöneticileri, siyasetçileri, eğitimcileri, bilim adamları, sanatçıları ve diğer meslek temsilcileri olarak ülkemizi; bilimde, fende, ekonomide, uluslararası ilişkilerde, kültür ve sanatta, eğitimde, sporda elde edeceğiniz başarılarla taçlandıracağınıza yürekten inanıyorum.
Bu vatan, bu bayrak, bu bayram sizindir ve sizlere emanettir. Sizleri seviyor, sizlere güveniyor ve sizlerle gurur duyuyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle bu güne anlam katan gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.