…
…
…
…
…
27 Nisan 2020, Pazartesi Bartın, Türkiye

23 Nisan’ın 100. Yılında Çocuklarımızla Bir Aradayız


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yılını koronavirüs salgını nedeniyle Çocuk Evlerinde kalan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk  Bayramını bu yıl farklı etkinlikler ile kutladık.

Etkinlikler kapsamda; Valimiz Sn. Sinan Güner, Çeşm-i Cihan Çocuk Evinde kalan çocuklarımızı ziyaret ederek bayramlarını kutladı. İl Müdürümüz Mahmut Şahin ve ÇEKOM Müdürümüz Merihhan Basançelebi’de ziyarette hazır bulundu. Çocuklar 23 Nisan’a özel hazırladıkları şiirleri okumalarının ardından Vali Güner çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın  İl Müdürümüz Mahmut Şahin ile birlikte şehidimiz Rüstem Çetin’in ailesini ziyaret edip, şehidimizin eşi Aysel hanımefendi ve kızı Asmin Nisa’nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Tüm dünya çocuklarının ve vatandaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Şehitlerimizin ruhu şad olsun.

Vali Yardımcımız Abdullah Akdaş ve İl Müdürümüz Mahmut Şahin, Mika-Der Çocuk Evleri Sitesinde; 23 Nisan etkinliklerine katılarak çocuklarımızın mutluluğunu paylaştılar.

Vali Yardımcımız Sn. Gökhan Gürbüzerol, İl Müdürümüz Mahmut Şahin ve İl Tarım Mdr. Yrd. Abdurrahman Türkmen ile birlikte; 23 Nisan etkinlikleri kapsamında hane ziyaretinde bulunarak çocuklarımızın bayramlarını kutladılar.