…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
18 Şubat 2022, Cuma ADANA

VALİMİZ DR. SÜLEYMAN ELBAN EL EMEĞİ GÖZ NURU SERGİMİZDE


Adana Valimiz Sayın Dr. Süleyman ELBAN Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarımızdan hizmet alan çocuk, genç, kadın, engelli ve yaşlılarımızın el emeği göz nuru ürünlerinin yer aldığı karma sergimizin açılışını gerçekleştirdi.

M1 Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte konuşan Sayın Valimiz Dr. Süleyman ELBAN, serginin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiğini belirtti.

Kurumlarımızda kalan ve hizmet alan çocuk, genç, kadın, engelli ve büyüklerimizin yıl boyunca el emeği göz nuru şaheser niteliğinde eserler ortaya koyduğunu ifade eden  “Onlar bu eserleri siz değerli vatandaşlarımızla buluşturmak arzusunda olduklarını bizlere ilettiler. Alışveriş merkezimiz de bu etkinliğe destek olmak için ev sahipliği yapabileceklerini söylediler. Onlara da teşekkür ediyoruz. Böylelikle bu güzel mekanda bu güzel eserleri hemşerilerimizle buluşturuyoruz.” dedi.

Açılış konuşmasının ardından serginin açılışını gerçekleştiren Sayın Valimiz Dr. Süleyman ELBAN, sergide yer alan ürünleri tek tek inceleyerek eserler hakkında bilgi aldı. Sergide faklı özelliklere sahip eserlerin bulunduğunu ifade eden Sayın Valimiz Dr. Süleyman ELBAN, “Buradaki eserler adeta sanat eseri niteliğinde. Emeği olan herkesin eline sağlık. İnşallah siz hemşerilerimizin ilgisiyle buraya gösterilecek taleple birlikte bu sanat eserlerini bizlere sunan kadınlarımız, yavrularımız, gençlerimiz, büyüklerimiz daha çok motive olacaklar ve önümüzdeki dönem içerisinde hem ürün çeşitliliği hem de ürün adedi bakımından kendilerini daha çok geliştirecekler. Belki de bir yıl bile beklemeden kısa bir süre içerisinde yeniden güzel bir sergiyle onların eserlerini sizlerle buluştururuz diye temenni ediyorum. Sergiye katkı sunan herkesi kutluyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Nevzat ÖZER, Sayın Valimiz Dr. Süleyman ELBAN’ a vermiş oldukları destekten dolayı tüm personellerimiz adına teşekkür edip Karaisalı Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan engellilerimiz tarafından üretilen el emeği göz nuru bir çalışma hediye edildi.

İl Müdürümüz Nevzat ÖZER sergiye katılan Adana Protokolüne ve Serginin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese tek tek teşekkür ederek serginin 17-20 Şubat tarihlerinde açık kalacağını iletti.