…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
25 Kasım 2021, Perşembe Adana, Türkiye

Tüm Öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler Günü” Kutlu Olsun


“24 Kasım Öğretmenler Günü” kapsamında çocuklarımız, İl Müdürümüz Nevzat Özer’i makamında ziyaret edip çiçek ve el emekleri ile hazırladıkları hediyeleri takdim ederek, Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Adana Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğümüz evlerinde koruma ve bakım altında olan çocuklarımızın sürpriz ziyareti ile mutlu olan İl Müdürümüz, çocuğumuzun kendisi için yazdığı şiiri okuması ile duygu dolu anlar yaşadı.

Ardından İl Müdürümüz Nevzat Özer, İl Müdürlüğümüzde ve Kuruluşumuzda öğretmenlik yapan personellerimizin bizzat Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, çiçek takdim etti ve özverili çalışmaları için teşekkür etti.

Öğretmenlik mesleğinin önemine dikkat çeken ve herkesin hayatına dokunan bir öğretmeninin olduğunu belirten İl Müdürümüz Nevzat Özer konuşmasında; “Bir eğitimci olarak çocuklarımızın bugün sürpriz yaparak bu özel günü kutlamaları beni çok mutlu etti.

Ben de her şartta vicdanıyla yol alan, şefkatiyle güven veren, hassasiyetle ve büyük emekle çalışan ülkemdeki tüm öğretmenlerin ve personelimiz olarak özveriyle, hassasiyetle, büyük emekle çalışan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, başarılı, huzurlu ve sağlıklı günler diliyorum.

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk  başta olmak üzere, şehit olan ve ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi.