…
…
…
…
…
12 Nisan 2022, Salı ADANA

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİMİZ ONURUNA İFTAR PROGRAMI


İl Müdürlüğümüz tarafından İlimizde yaşayan Şehit Yakınları ve Gazilerimizle, Adana Valimiz Sayın Dr. Süleyman Elban, İl Müdürümüz Nevzat Özer ve İl Protokolünün katılımıyla 11.04.2022 tarihinde iftar programı gerçekleştirildi.

İftar programında Valimiz Sayın Dr. Süleyman Elban, programa katılan bütün Şehit aileleri ve Gazilerimize tek tek hal hatır sordu. Program Kuran-ı Kerim tilaveti ve misafirlerimizin iftarlarını açmasıyla devam etti.

Adana Valimiz Sayın Dr. Süleyman Elban programda yapmış olduğu konuşmada; ”Ülkemizin bekası, vatanımızın bütünlüğünü korumak, milletimizin yaşamını huzur ve güven ortamı içinde geçirmesini sağlamak uğruna gözünü dahi kırpmadan şehadete yürüyen kahraman Şehitlerimize ve kıymetli Gazilerimize daima milletçe minnet ve şükran duyacağız.’’ dedi.

Şehit aileleri ve Gazilerimizle aynı sofrayı paylaşıyor olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Adana Valisi Sayın Dr. Süleyman Elban; Ramazan ayının rahmet ve bereket ayı olduğunu, yılın en güzel zamanı olan bu mübarek günlerde paylaşmanın ve hoşgörünün en güzel örneklerinin yaşandığını, İslam aleminin bu ayda manevi huzura erdiğini belirterek “Bugün bu topraklarda gönül rahatlığıyla yaşayabilmemizin sebebi bedelinin aziz Şehitlerimiz ve kahraman Gazilerimiz tarafından ödenmiş olmasıdır. Her bir karışı aziz Şehitlerimizin kanıyla sulanmış bu vatanı ve onların aziz hatıralarını daima yaşatacak, onlardan bize yadigar kalan kıymetli emanetlerine her zaman devlet ve milletçe destek olacağız.” ifadeleriyle konuşmasını sürdüren Adana Valisi Sayın Dr. Süleyman Elban; yaklaşan Ramazan Bayramı’na hayırlısıyla kavuşmayı temenni etti.