…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
03 Ocak 2023, Salı ADANA

ROMAN VATANDAŞLARIMIZLA BİR ARAYA GELDİK


Adana Valiliği tarafından başlatılan 7 ay 7 buluşma projesi kapsamında Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz  Nevzat Özer Roman Vatandaşlarımızla buluştu.

Romanların yoğun olarak yaşadığı alanlarda sosyal içermenin desteklenmesi için teknik destek projesi kapsamında İl Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalar neticesinde İl Müdürümüz Nevzat Özer Roman Vatandaşlarımızla sohbet edip onların isteklerini ve önerilerini dinledi.

Aynı zamanda İl Müdürümüz Nevzat Özer Roman Vatandaşlarımızın yanlarında olduklarını belirtip “Özellikle Roman vatandaşlarımızın istihdamına yönelik çalışmalarımız var, çocuk ve gençlerimize vermiş olduğumuz eğitimleri tekrar gözden geçirmek için buradayız.” diye konuştu.

Roman Vatandaşlarımıza  yönelik strateji belgesi 1 ve 2. Eylem Planı kapsamında İl Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalar devam etmekte olup Adana İli için özel olarak hazırlanmış olan Roman Vatandaşlar İl Eylem Planı çerçevesinde 159 eylem 906 tane faaliyet hazırlığı başlamış olup bu eylem kapsamında buluşmalar gerçekleştirileceğini ve Roman vatandaşlarımızın sosyal hayata kanalize olmaları için çeşitli kurslar verdiklerini anımsatan İl Müdürümüz Nevzat Özer çözüm önerilerini görüştüklerini kaydetti.