…
…
…
…
31 Mart 2022, Perşembe ADANA

ROMAN STRATEJİ BELGESİ İZLEME KOMİSYONUNU MİSAFİR ETTİK


Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz (ROMSID) çalışmaları geliştirmek ve güçlendirmek için yapılan proje toplantısına ev sahipliği yaptı.

Roman Strateji Belgesi için Etkili Bir İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Mekanizması Kurulması için yürütülen proje (ROMSID)  kapsamında, izleme ve değerlendirme sistemi ile ilgili bilgilendirme yapmak ve sistem hakkında istişare etmek, görüş alışverişinde bulunmak üzere ilimizi ziyaret eden Bakanlığımız ve Paydaş Bakanlıkların uzmanları ile Proje Teknik Destek ekibini misafir ettik.

 İl Müdürümüz Sayın Nevzat ÖZER başkanlığında gerçekleştirilen (ROMSID) konulu toplantıda, Adana’ nın risk haritası, yas ve matem danışmanlığı projesi de ele alındı. Paydaş bakanlıkların uzmanları Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Nevzat ÖZER’ in yapmış olduğu çalışmaları, çalışmalarındaki başarıları yakından takip ettiklerini, başarılarını taktir ettiklerini söylediler. Oldukça verimli geçen toplantı sonrasında ekip üç gün sürecek olan saha ziyaretlerine devam etmektedir.