…
…
…
…
15 Mart 2022, Salı ADANA

KURUMLARIMIZ ARASINDA MUNAZARA YARIŞMASI YAPILDI


Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığımız hizmet modellerinden faydalanan çocuklarımızın, öz güven ve sorumluluk duygularını geliştirmek, kendilerini sözlü olarak ifade edebilmelerini sağlamak, fikir üretme ve problemlere çözüm bulma yeteneklerini geliştirmelerini sağlamak amacıyla 10-11 Mart 2022 tarihinde İl Müdürlüğümüze bağlı Adana Çocuk Evleri Sitesinde Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarda kalan 9,10,11,12 Sınıflarda eğitimini devam eden çocuklarımız arasında İl Münazara Yarışması düzenlendi.

İl Müdürümüz Sayın Nevzat ÖZER çocuklarımızın yapmış olduğu yarışma çok heyecanlı geçti. Evlatlarımla bir kez daha gurur duydum. Onları her alanda geliştirmek ve yetiştirmek Aile ve Sosyal Hizmetler olarak boynumuzun borcudur dedi.

Yarışma sonrasında derece alan tüm çocuklarımıza kuruluş yöneticilerimizle birlikte hediye veren Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Sayın Nevzat ÖZER bu tür etkinliklerin son bulmayacağını, çocuklarımız için her yararlı olacak olan sosyal faaliyetlerin arkasında olduğunu belirtti. Etkinlikte emeği geçen Seçici Kurul Üyelerine teşekkür belgelerini taktim etti.