…
…
…
…
…
02 Eylül 2022, Cuma ADANA

KURUM MÜDÜRLERİMİZLE BİR ARAYA GELİNDİ


Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Sayın Nevzat Özer’in riyasetinde tüm idarecilerimizin katıldığı 2022 yılı Eylül ayı toplantısı gerçekleştirildi.

Adana Şiddet Önleme ve İzleme Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda İl Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarımızın yöneticilerinin yaptıkları saha çalışmaları hakkında bilgi alındı. Toplantının gündem maddeleri önceden belirlenerek maddeler üzerine interaktif bir görüşme gerçekleştirildi ve çözüm yolları hakkında fikirler sunuldu. Hizmet modellerimizin daha nitelikli hale getirilip geliştirilmesi amacıyla fikir alışverişinde bulunuldu. Kuruluş müdürlerimizin aylık olarak yapmış oldukları çalışmaların ve gelecekte yapılması planlanan faaliyetler hakkında bilgi alınırken isteklerine ve önerilerine yer verildi. Eylül ayı kuruluş toplantısı sona ererken bir sonraki toplantı günü belirlenmiştir.

 İl Müdürümüz Nevzat Özer “Saha çalışmalarında en çok dikkat edilmesi gereken rehberlik yapmaktır. Ciddi bir motivasyonumuz var bu motivasyonumuzu çocuk, kadın, engelli, yaşlı, şehit ve gazilerimizin yüksek yararını gözeterek aynı şekilde çalışmalarımıza devam edelim. Özverili çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ederim.” ifadelerini kullandı.