…
…
…
…
…
…
…
20 Ekim 2021, Çarşamba Adana, Türkiye

İl Müdürümüz Nevzat Özer, İdarecilerimizle Değerlendirme Toplantısında Buluştu


Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Nevzat Özer’in başkanlığında Karaisalı Engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğümüzde, kuruluş müdürleri ile değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya, İl Müdür Yardımcılarımız, Şube Müdürlerimiz, Kuruluş Müdürlerimiz ve Avukatlarımız katıldı.

Devam etmekte olan projelerimizin görüşüldüğü toplantıda, yeni başlayan personellerin oryantasyon eğitimi, kurum içi ve kurumlar arası eğitimlerin artırılması, hizmet modellerimizi daha kaliteli ve nitelikli hale getirmek amacıyla eksiklerin giderilmesi ile Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz Spor Kulübünün çocuklarımıza yönelik faaliyetleri konuları görüşüldü.

İl Müdürümüz Nevzat Özer toplantıda yaptığı konuşmada; devletimizin şefkat eli olarak hizmetlerimizin aksaklığa mahal verilmeksizin yürütülmesinin önemini vurgulayarak, özverili çalışmalarından dolayı kurum müdürlerine ve personellere teşekkür etti.

Toplantının ardından kuruluşumuzu gezen İl Müdürümüz, kuruluşumuzda kalmakta olan çocuklarımız tarafından el emeği ile hazırlanan hediyeyi kabul ederek, kendisi de hediyesini takdim etti.