…
30 Temmuz 2020, Perşembe Adana, Türkiye

İl Müdürümüz Fatih Ataşlı’nın Kurban Bayramı Kutlama Mesajı


Bayramlar, bizi biz yapan değerlerimizi hatırlatan, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı  en güzel günlerdir.

Dini bayramlarımızın oluşturduğu bu manevi ortamları iyi değerlendirmeli; yoksul ve düşkün olanların hatırlanması ve muhtaç olanlara yardım elinin uzatılması bakımından önemli bir fırsat olarak görülmelidir. Bizi asırlardır birbirimize bağlayan, birbirimize kardeş kılan bu yardımlaşama ve dayanışma ruhudur.

İnancımızın ve kültürümüzün temelini teşkil eden, bizleri birlik içinde bugünlere getiren ve yarınlara taşıyacak olan bu güzel günleri, hayatımızın her gününe taşıyabilmek ve gelecek nesillere aktarmak için bir fırsat olarak değerlendirilmeliyiz.

Bu vesileyle, ülkemizin ve milletimizin bekası için canını feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ederek, Aziz Milletimizin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, yüce Allah’tan hayırlara vesile kılmasını temenni ediyorum.

Fatih Ataşlı

Adana Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü