…
29 Temmuz 2020, Çarşamba Adana, Türkiye

İl Müdürümüz Fatih Ataşlı, Evde Bakım Aylığı ile Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmeti (SED) Ödemelerinin Bugün Yapılacağını Belirtti


Adana Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Fatih Ataşlı, Sayın Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk’un talimatı ile Adana ilimizde engelli ve yaşlı vatandaşlar ile ailelerine bayram öncesi ekonomik destek sağlamak amacıyla evde bakım aylığı ödemeleri ve çocukların aileleri ile birlikte bayram sevincini yaşaması ve ailelerin ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmeti  (SED) ödemelerinin öne çekildiğini, Kurban Bayramından önce ödeme yapılacağını bildirdi.

İl Müdürümüz Fatih Ataşlı, ödemelerin 29.07.2020 tarihi, saat 17.00 itibari ile hesaplara yatırılmış olacağını belirtti.

Bu yıl Kurban Bayramının 31 Temmuz-3 Ağustos tarihlerine denk gelmesi nedeniyle evde bakım aylığı ile Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmeti  (SED) ödeme tarihleri öne çekildi.

İl Müdürümüz Fatih Ataşlı, ödemelerin tüm engelli ve yaşlı vatandaşlarımız ile çocuklarımıza hayırlı olmasını temenni ettiğini ve Kurban Bayramlarını yürekten tebrik ettiğini söyledi.