…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
17 Mayıs 2022, Salı ADANA

HUZUREVİNDE GELEN MUTLULUK


İl Müdürlüğümüze bağlı Şehit Kara Pilot Serhat Sığınak Huzurevimizde, misafir ettiğimiz ulu çınarlarımızdan Mehmet Mithat Cengiz ve Vesile Uğurluel 17.05.2022 tarihinde huzurevimizdeki personellerimizin de katılımıyla nikah töreni düzenlendi.

İl Müdürümüz Nevzat Özer, , AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ayşegül Çevik, İl Müdür Yardımcımız Umut Zeybek, Huzurevi Müdürümüz Serdar Güneş’ in nikah şahitliği yaptığı törende duygu dolu anlar yaşandı.

İl Müdürümüz Nevzat Özer ,”Çiftimiz, bu yaşam yolculuğunda bir araya gelip evlenmek istediklerini söyleyince biz de çok heyecanlandık. Bu mutluluğa ortak olmak için çiftimizin yanındayız. 15-21 Mayıs Aile Haftası, biz de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak ismi aileyle başlayan bir bakanlığın yöneticileri ve çalışanlarıyız. Aile kavramı son derece önemli. Bugün bir aile kuracağız, heyecanlıyız. Çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Huzurevlerimiz pandemide bile çok büyük başarılara imza attı, bir tane bile hastalık girmedi. Huzurevlerimize hastalık girmedi ama sevgi, aşk ve güzellik girdi." diyerek duygularını ifade etti.

Ulu çınarlarımız Mehmet Mithat Cengiz ve Vesile Uğurluel, “ Evlendikten sonra huzurevimizden ayrılacağız, artık ihtiyacı olan birileri huzurevimizden faydalansın, bu özel günü bizlere en güzel şekilde yaşatan herkese çok teşekkür ediyoruz. Çok duygulandık, hiç ummadığımız şeyleri yaşattınız, her türlü sevgiyi burada gördük. Allah Devletimize güç kuvvet versin.

 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Derya Yanık, Adana Valimiz Dr. Süleyman Elban ve İl Müdürümüz Nevzat Özer ve Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.