…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
03 Temmuz 2023, Pazartesi ADANA

HUZUREVİMİZDE VE ÇOCUK EVLERİ SİTEMİZDE BAYRAM SEVİNCİ


Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programı kapsamında Adana Valimiz Sayın Dr. Süleyman Elban, Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Nevzat Özer ile birlikte, İl Müdürlüğümüze bağlı Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezimiz ile Adana Çocuk Evleri Sitemizi ziyaret ettik.

Ziyaretimiz sırasında huzurevlerimizde misafir ettiğimiz büyüklerimizle tek tek bayramlaşan, onlarla sohbet eden, onların hal ve hatırlarını soran Adana Valimiz Sayın Dr. Süleyman Elban daha sonra Adana Çocuk Evleri Sitemize giderek çocuklarımızın bayram sevincine ortak oldu.

Onlarla yakından ilgilenen Adana Valimiz Sayın Dr. Süleyman Elban, burada yaptığı değerlendirmede, “Çocuklarımız, geleceğimizin parlayan yıldızları. Onlar devletimizin himayesinde şefkatle büyüyüp, gelişiyor. Onların en iyi eğitimi almaları, kendilerini en güzel şekilde yetiştirmeleri için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Çünkü yetişmiş,  iyi eğitim almış gençlerimizin varlığı, yükselen geleceğimiz adına en büyük kazanımdır. Tüm çocuklarımızın yolu aydınlık, bahtı açık olsun.” dedi.