…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
22 Mart 2022, Salı ADANA

ÇOCUKLARIMIZDAN MUHTEŞEM 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TİYATRO GÖSTERİSİ


İl Müdürlüğümüze bağlı Çocuk Evlerimizde koruma ve bakım altında bulunan çocuklarımız

Çukurova ilçe Müftülüğü Konferans solonun da 18 Mart günü gerçekleştirilen Tiyatro oyunu izleyen yüzlerce izleyicisini duygusal anlar yaşattı. Sahnede profesyonelleri aratmayan çocuklarımız Semazenlerin gösterisi izleyenleri coşturdu.

 

Programa eşi Hanımefendi Nagihan Özer ile katılan İl Müdürümüz Sayın Nevzat Özer gösteri öncesinde duygu ve düşünceleri ifade etmek amacıyla bir konuşma yaptı.

Bu özel ve anlamlı günümüze hepiniz  hoş geldiniz. Her zaman yaptığı başarılarla durur duyduğum çocuklarımız, bu özel ve anlamlı gün için böyle bir gösteri yaparak bir kez daha beni gururlandırdılar. 18 Mart Çanakkale Geçilmez Destanını bir kez daha yaşattılar. Elleri kalem tutacakken, Vatan uğruna can veren bıyıkları bile terlememiş çocuklarımızı anımsattılar. Herkesin bildiği bir türkümüz vardı, hey on beşli on beşli diye, tüm personel arkadaşlarımdan ricam odur ki tüm çocuklarımıza bu türkümüzü öğretsinler dedi.

 

Program sonrası İl Müdürümüz Sayın Nevzat Özer çocuklarımıza  güzel çalışmalarından dolayı teşekkür edip katkı koyan personellere  teşekkür belgesi takdim etti.

 

Yoktu ekmeği aşı

Yoktu toprağı taşı

Çanakkale’yi sırtında taşımıştı

Mangal yürekli bir on başı

Çanakkale Zaferinin 107. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Seyit Onbaşı ve Çanakkale geçilmez diyen tüm Şehit ve Gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz.

Zaferimiz Kutlu Olsun…