…
…
…
…
08 Haziran 2022, Çarşamba ADANA

ÇOCUKLARIMIZDAN GURURLANDIRAN TABLO


Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Kuruluşlarımızda kalan çocuklarımızın büyük başarısı göğsümüzü kabarttı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğünce; 30 Mayıs-4 Haziran tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen "7. Türkiye Badminton Şampiyonasında" Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarda kalan çocuklarımız Türkiye 1.si ve 2.si oldu. Türkiye Badminton Federasyonu tesislerinde gerçekleştirilen şampiyonada 57 ilden, kuruluşlardan hizmet alan 107 erkek sporcu madalya için ter döktü. Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı kuruluşumuzdan hizmet alan çocuklarımızdan,

 Baran Türedi 9-12 yaş kategorisinde Türkiye 1. si,

 Erol Söylemez 13-15 yaş kategorisinde Türkiye 2. si olarak madalya sevincini yaşadılar.

Çocuklarımız bu başarılarını İl Müdürümüz Nevzat Özer’i makamında ziyaret ederek kutladılar. İl Müdürümüz Nevzat Özer çocuklarımıza hediye takdim ederek; Bakanımız Sayın Derya Yanık Hanımefendinin talimatlarıyla kuruluşlarımızdaki çocuklarımızın akademik başarısı kadar sosyal ve sportif faaliyetlerinde de yanında olduğunu, desteklediğini ve bu başarıların arttırılarak devam etmesini temenni etti.