…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
02 Ağustos 2021, Pazartesi Adana, Türkiye

Bakanımız Derya Yanık Hanımefendi, Adana’da Yangından Etkilenen Vatandaşlarımızın Yanında


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Derya Yanık, Valimiz Süleyman Elban, Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürümüz Olgun Gündüz ve İl Müdürümüz Nevzat Özer ile birlikte Adana ilimizin yangından etkilenen bölgelerini ziyaret ederek, vatandaşlarımızın yanında oldu.

Yetkililerden yangına ilişkin bilgi alan Bakanımız Derya Yanık Hanımefendi; bütün bölgeleri yakından takip ettiklerini,  vatandaşlarımızın yangın sebebiyle uğradığı zararların en kısa sürede giderileceğini belirterek: “Biz vatandaşımızın kederine ortak olmak, sevincini çoğaltmak anlayışıyla hareket ediyoruz. İnsan insanın, yurdudur. Devlet, millet el ele, omuz omuza bu sürecin üstesinden geleceğiz.” dedi.

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları üzerinden hemen akut ihtiyaçlarla alakalı gerekli kaynak aktarımların yapıldığını belirten Bakanımız, hasar gören yerleri inceledi ve vatandaşlarımızı dinledi.

Sayın Bakanımız Derya Yanık Hanımefendi, aralıksız bir şekilde yangının ilk gününden bu yana sahada vatandaşlarımızın yanında olan Psiko-Sosyal Destek Ekiplerimize de başarılar diledi.