…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
05 Ağustos 2022, Cuma ADANA

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZE BAĞLI ÖZEL KURULUŞLAR KOORDİNASYON TOPLANTISI


İlimizde Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı olarak 46 Kreş, 7 Bakım Merkezi, 5 Huzurevi ve 9 Aile Danışma Merkezi hizmet vermektedir. 04.08.2022 tarihinde saat 14.00 de Adana Çocuk Evleri Sitesi Konferans Salonunda Müdürlüğümüze Bağlı Hizmet Veren Özel Kuruluşların sorumlu müdür ve yöneticilerinin katılımı ile Koordinasyon ve Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.                                                                                                                                                                      Toplantıya ayrıca İl Müdürlüğü yöneticilerimiz, Kuruluş Müdürleri ile İl Müdürlüğü emrine ataması yapılan yaklaşık 100 personelimizde katılım sağladı.

Program Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Nevzat ÖZER 'in açılış konuşmaları ile başlayacak olup kurum ve kuruluşlarımızdan hizmet alan engelli, çocuk, aile, şehit –gazi ve yaşlılarımızın durumlarının değerlendirilmesi,  projelerimizin tanıtımının yapılması, verilen hizmetlerdeki özen ve hassasiyet konuları ele alındı. Programda ayrıca kurum hizmetlerimiz kurum ve kuruluş yöneticilerimiz tarafından sunulacak olup sunumların ardından programımız sona erdi.

İl Müdürümüz Psikolojik Danışman Sayın Nevzat ÖZER: “Bakanlık olarak hedef kitlemizde kadın, engelli, çocuk, şehit ve gazi, aile, yaşlı olmak üzere büyük bir alanda oldukça geniş bir kitleye hizmet vermekteyiz. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak büyük bir aileyiz ve özel kuruluşlarımızın da kendi içerisinde vermiş oldukları destekler ve hizmetler bizim için son derece önemli. Her alanda Devletimizin büyüklüğünü, şefkat elini ve gülen yüzünü ekibimiz ve özel kuruluşlarımızla birlikte yerine getireceğiz.” dedi.