…
…
…
…
17 Ağustos 2022, Çarşamba ADANA

ADANA VALİMİZ DEVLET KORUMASINDAKİ ÇOCUĞUMUZUN BAŞARISINI ÖDÜLLENDİRDİ


Adana Valimiz Sayın Dr. Süleyman Elban, İl Müdürlüğümüze bağlı Seyhan Çocuk Evleri Sitesinde devletimizin şefkatli kollarında büyüyerek tıp fakültesini kazanan öğrencimiz Muhammet Uğur’u makamında ağırladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Nevzat Özer’in de katıldığı ziyarette, Adana Valimiz Sayın Dr. Süleyman Elban, değerli öğrencimizin başarısından mutluluk duyduğunu ifade etti.

Öğrencimiz Muhammet Uğur’a başarılarının daim olması temennisinde bulunan Adana Valimiz Sayın Dr. Süleyman Elban, “Başarılı, kendinden emin, çağın gerektirdiği niteliklerle donanmış gençlerimizin varlığı geleceğe güvenle bakmamızı sağlıyor.” dedi

Eğitimden aldığı güçle modern dünyada söz sahibi olabilen nesiller yetiştirmenin temel hedefleri olduğunu, bunun için azami gayreti gösterdiklerini vurgulayan Adana Valimiz Sayın Dr. Süleyman Elban, “Bu gayretlerin meyvelerini toplamak da gerçekten gurur verici. Sevgili Muhammet de bunun güzel bir örneği. Uzun bir zamandan sonra  Çocuk Evleri Sitemizden böyle bir başarı öyküsünün çıkması öğretmenlerimiz başta olmak üzere hepimizi çok mutlu etti.  Dilerim ki öğrencimizin bu azmi, bu başarısı diğer öğrencilerimize de örnek olur.” dedi.