…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
08 Nisan 2022, Cuma ADANA

ADANA’DA KORUYUCU AİLELERİMİZLE BİR ARAYA GELDİK


İl Müdürlüğümüz uhdesindeki koruyucu aileler ve çocuklarımızla bir araya geldiğimiz AKAMDER tarafından düzenlenen 14. Geleneksel iftar programına Sayın Valimiz Dr. Süleyman Elban ve Adana protokolü katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER) Başkanı Mustafa Karslıoğlu, bu kutsal görevi üstlenen koruyucu ailelerin mutluluğuna dahil olduğu için Adana Valimiz Sayın Dr. Süleyman Elban ve İl Müdürümüz Nevzat Özer’e teşekkür etti.

Yoğun katılımla gerçekleşen iftar programda konuşma yapan Adana Valimiz Sayın Dr. Süleyman Elban, konuşmasında “programa katılmaktan mutluluk duyduğunu” ifade etti. Koruyucu ailelere hitaben konuşmasına devam eden Valimiz Dr. Süleyman Elban “Sizler, toplumumuzun ve devletimizin önemli bir görevini yüklenmiş örnek birer insansınız. Sizlerle bu iftar programında aynı sofrayı paylaşmak bizim için şereflerin en büyüğüdür. Dolayısıyla bu gün sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşamamak, bu iftar sofrasından keyif almamak mümkün değil. Yaptığınız işin kutsallığını sizlere anlatmam mümkün değil ki zaten sizler bu işin önemini çok iyi biliyorsunuz. Ben sizlere devletim ve milletim adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Adana Valimiz Sayın Dr. Süleyman Elban, iftar programında katkıları olan iş adamları Mehmet Aslan ve Aydın Kaplan’a plaket verdi. İl Müdürümüz Nevzat Özer AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve yönetimine yapmış oldukları bu güzel program için kurumumuz ve personellerimiz adına teşekkür etti.