…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
13 Ocak 2022, Perşembe "ADANA"

"ADANA AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ SPORUN TEDAVİ GÜCÜNÜ HAREKETE GEÇİRDİ"


Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak başlattığımız personellerimizin moral,  motivasyon ve kaynaşması için düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvalarımızın muhteşem finali oldukça duygulu geçti.

 İl Müdürümüz Sayın Nevzat Özer konuşmalarında; “Sayın Bakanımız Derya Yanık Hanımefendi özellikle sportif faaliyetlere  çok önem vermektedirler. Bizler de sporun  tedavi edici gücünü bir eğitimci olarak ele alarak öncelikle futbol turnuvası ile başlayıp bitirdiğimiz ardından da voleybol turnuvaları ile son bulan faaliyetlerimize farklı sportif, sosyal ve sanatsal  etkinliklerimiz  ile hız kesmeden devam edeceğiz.

Bu sportif faaliyetler personellerimizin birbirleriyle kaynaşmasını, psikolojik olarak rahatlamalarını onların mutlu, motive ve kurum aidiyeti yüksek bireyler olmalarına katkı sunarak kurumlarımızda kalan engelli, yaşlı, kadın ve çocuklarımızın  psiko-sosyal ve biyolojik gelişimlerine ve kurumsal hizmet kapasitemizin artmasına fayda sağlamaktadır.

Herkesin faydalanabildiği, daha mutlu, sağlıklı, kendine güvenen ve tüm bireylerin kurum aidiyetlerine müthiş katkı sağlayan bu organizasyonda emeği geçen tüm personellerimi yürekten tebrik ediyorum.” Dedi.