…
01 Ekim 2020, Perşembe YOZGAT

1 MAYIS YAŞLILAR GÜNÜNÜ KUTLADIK


Toplumun saygın bireyleri olarak kabul edilen, tecrübeleri ile geçmişte yaşanan acıları çocukları yaşamasın diye ömürleri boyu çalışan büyüklerimize sonsuz saygı ve hürmet sunuyoruz.
Fedakar büyüklerimizi yalnız bırakmamak, onlara daha kaliteli bir yaşam sunmak toplumun her kesiminin vicdani görevidir.
Kovit-19 salgınında modern dünyanın yaşlılara karşı yaklaşımları yanında Deletimizin koruyucu amaçlı aldığı tedbirlerle önceliğin yaşlılar olduğunu gördük. Takındığımız bu tutumla tüm dünyaya örnek olduk, olmaya da devam edeceğiz.
İl Müdürlüğü olarak bizler, büyüklerimize sunduğumuz hizmetlerin kalitesini ve çeşitliliğini artırmaya yönelik çalışmalara devam etmekteyiz. Yaşlılarımızın sorunlarını çözmek için çalışmaktayız. Bakıma muhtaç yaşlılarımıza yönelik evde bakım, gündüzlü ve yatılı bakım hizmetleri ile destek vermeye devam edeceğiz.
1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü vesilesiyle bugüne gelmemizde büyük emekleri bulunan büyüklerimize sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyor, ellerinden öperek saygılarımızı sunuyoruz.