…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
18 Haziran 2023, Pazar YOZGAT

Valimiz Ziya Polat, “Aziz Şehitlerimizin ve Gazilerimizin kıymetli babaları başta olmak üzere baş tacımız, ulu çınarlarımızın "Babalar Günü"nü kutladı.


Hayatı boyunca maddi manevi tüm imkanlarını ailesine seferber eden, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan, varlıklarıyla bizleri onurlandıran babalarımızın Babalar Günü'nü kutluyoruz. Toplum olarak babalarımızın mutluluğunu daim kılmak için ailemize, vatanımıza ve milletimize en iyi şekilde hizmet etmenin gayreti içerisinde olmalıyız.
Valimiz Ziya Polat ve İl Müdürümüz Abdullah Neşeli Babalar Günü nedeniyle Sarıhacılı Köyünde ikamet etmekte olan aziz şehidimiz Mahmut Turan'ın babası Fahri Turan ve Alparslan Türkeş Huzurevi sürekli misafirlerini ziyaret ederek Babalar Günlerini kutlayarak sohbet etti.
İl Müdürümüz ayrıca Esenli Bilal Şahin Huzurevi Müdürü Veysel Anteplioğlu ile Yudan Köyü'nde ikamet etmekte olan aziz şehidimiz Durmuş Delibaşı'nın babası Hasan Hüseyin Delibaş ile Esenli Bilal Şahin Huzurevi Müdürlüğümü daimi misafirleri kıymetli büyüklerimizin Babalar Günü'nü kutladı.
İl Müdürümüz ziyaretlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş, Valimiz Ziya Polat'ın selam, iyi dilek ve temennilerini iletti.
Başta aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin babaları olmak üzere tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat sürdürmelerini diliyoruz.