…
10 Mayıs 2020, Pazar YOZGAT

Asırlık Çınarlar ve Şehit Anneleri Anneler Gününde Ziyaret Edildi


Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah NEŞELİ  108 yaşındaki Makbule Ekinci’yi  ve şehit annelerini ziyaret ederek, Anneler Gününü kutladı.

 

İl Müdürü Neşeli İlimiz merkez Tuzkaya Mahallesinde yaşayan 108 yaşındaki Makbule Ekinci’yi evlerinde ziyaret ederek "asırlık çınarın" Anneler Gününü kutladı.

Sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde çiçek ve çeşitli hediyeler veren Neşeli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun mektubu ve eşarp hediyesini takdim etti. İçişleri Bakanlığı önderliğinde Sakarya 'da 100 yaşını geçen anneler için "Cennet anneler hatıra ormanı " oluşturularak kendi adına da bir fidan dikildiği belirtildi.

Şehit anneleri de ziyaret edildi

İl Müdürü Neşeli Anneler günü etkinlik kapsamında Yozgat merkez Medrese Mahallesinde yaşayan şehit Fuat Bahadır Buharalıoğlu’nun  annesini ziyaret etti. Sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde çiçek ve hediyeler takdim eden Neşeli  ziyaretlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Valimiz Kadir Çakır’ın selam, iyi dilek ve temennilerini iletti.