…
28 Nisan 2020, Salı YOZGAT

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı


Demokrasinin, milli iradenin, millet egemenliğinin en önemli sembolü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlimiz genelindeki çocuk kuruluşlarımızda coşku ile kutlandı. Bu bayramda bir kez çocuklar mutlu bir geçirdiler ve halkımızın evlatlarına verdiği değeri, gençlerine duyduğu güveni bir kez daha hissettiler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Merkez ve Boğazlıyan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüklerince çocuklar sosyal izolasyona dikkat  ziyaret edilerek hediyeler takdim edildi.

Ayrıca Merkez Sosyal Hizmet Merkezi personeli Okul Destek Projesi kapsamında evlerinde kalan çocukların zamanlarını öğrenerek geçirmeleri için kitap hediye ettiler

23 Nisan 1920'den bugüne Meclis'imizin çatısı altında Türkiye'nin istiklali, istikbali ve kalkınması için emek vermiş, milli iradenin tecellisi için mücadele etmiş tüm milletvekillerimize şükranlarımı sunuyoruz. TBMM'nin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yad ediyoruz.