…
…
…
…
…
12 Mart 2020, Perşembe Yalova,Türkiye

"Yaşlılara Saygı Haftası" Münasebetiyle Bocce Dostluk Turnuvası Yapıldı.


Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak  Yaşlılarımız hizmet verdiğimiz kesimin önemli ve değerli bir bölümünü oluşturmaktadır.  

Yaşlılarımızın fiziksel açıdan sağlıklarını korumaları ve hayatlarını idame ettirebilmeleri için farklı spor faaliyetleri gerçekleştirilmektedir. Bunlardan biri olan Bocce yaşlılar için en uygun sporlardan bir tanesidir.Aynı zamanda sağlığa zarar vermeyen, sakatlanma riski olmayan, spor ve aktif dinlenmeyi sağlayan bu etkinlik sayesinde Yaşlılarımız hem spor yapıyorlar hem de yaşlanma sürecini sağlıklı bir şekilde geçirmeleri sağlanmaktadır.

Bu kapsamda  Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde Çınarcık Kaymakamı Sayın Soner KIRLI ve hanımefendi, İl Müdürümüz Faruk UYSAL ile Kuruluş Müdürlerimizin katılımıyla Çınarcık Huzurevi Bocce sahasında "Yaşlılara Saygı Haftası" münasebetiyle Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Merkez Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile  Yalova Şehit Yakınları ve Gaziler Bocce takımları  arasında bocce dostluk turnuvası düzenlenmiştir.