…
…
…
…
17 Şubat 2020, Pazartesi Yalova,Türkiye

Yalova Karanfil Uluslararası Öğrenci Derneği Futbol Turnuvası’nda ASP Futbol Takımımız 2.Oldu


Yalova Karanfil Uluslararası Öğrenci Derneği Futbol Turnuvası karşılaşmaları Fatih Halı Saha da 10.02.2020 - 16.02.2020 tarihleri arasında  yapılarak  final maçı ile son bulmuştur.

Turnuvaya Yalova Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü personelleri ile koruma ve bakım altında bulunan gençlerin katılımıyla oluşan ASP Futbol Takımı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü takımı ile Yalova Üniversite Uluslararası  Öğrenci Derneği  Futbol takımı Afrika Karması  turnuvaya katılım sağlamıştır.

Final Maçında Yalova Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü  Futbol Takımı ile Yalova Üniversite Uluslararası Öğrenci Derneği  Futbol takımı Afrika Karması  karşılaşarak 8/8 berabere kalmıştır. Penaltı atışları yapılarak 5/4 Afrika karması 1.olarak İl Müdürlüğü personelimiz 2.olmuştur.

Turnuva Final Ödülleri Valimiz Sayın Muammer EROL ile İl Müdürümüz Faruk UYSAL tarafından takdim edilmiştir. Ayrıca ASP Futbol takımında yer alan personelimiz  Yaşar Kemal DOĞU Gol Kralı seçilerek ödülünü Valimiz Sayın Muammer EROL takdim etmişlerdir.